Vend

Sanibel Island është 27 milje në lindje të Jugperëndimore Florida Aeroportit Ndërkombëtar në Fort Myers. Linjat ajrore të shumta të shërbejë si pasagjerëve vendore dhe ndërkombëtare. Makina me qira janë në dispozicion në aeroport. Taxi apo shërbim limuzinë është gjithashtu në dispozicion.

Sanibel Island është arrihen lehtë nga ndërshtetërore 75 nga Tampa, Orlando (nëpërmjet 1-4) Fort Lauderdale dhe Miami. Dil 1- 75 në dalje 131 mbi Daniels Road. Shko në perëndim, duke kaluar SHBA 41. Kur të keni arritur Summerlin Road, nga ana e majtë. Summerlin Road ju merr direkt në shesh pagesave ishull ku ka një qark tarifë $ 6 numri. Pasi në ishull të bëjë një kthesë të drejtë onto mëtrik Way. Shko 2.6 milje të vetmin ndaluar shenjë [të vdekur-fund]. Bëni një kthesë të majtë mbi peshk i madh Bay Road. Shko tek shenjë tjetër të ndaluar dhe të kthehet të drejtë në Gjirit West Drive. Wind Inn West do të jetë 2 kilometra përpara në të majtë tuaj. Tani ju e dini pse ne e quajmë atë pjesë të qetë të ishullit.


Lini një Përgjigju