Na Kontaktoni

Nëse jeni të pyesin se çfarë të dal ose të dëshironi të planifikoni një itinerar të aktiviteteve të para se të mbërrini, stafi në West Wind Inn është këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Ne do të të duan të dëgjojnë ndonjë koment ju keni në lidhje me qëndrimin tuaj dhe se si ne mund të ju shërbyer më mirë në vizitën tuaj të kthimit. . Ju gjithashtu mund të ndjehen të lirë të na kontaktoni me telefon në (800)824-0476 .

Wind Inn West

3345 West Gjirit Drive
Sanibel Island, FL 33957
Toll Free: (800) 824-0476
Local Phone: (239) 472-1541
Fax: (239) 472-8134
sales@westwindinn.com

Nga Jugperëndimore Florida Aeroportit Ndërkombëtar (RSW):
• Dil pronën e aeroportit duke u kthyer RIGHT onto Treeline Rrugore dhe pas asaj 5,7 milje për të Daniels Parkway. Nga ana e majtë mbi Daniels.

Nga ndërshtetërore 75:
• Merrni EXIT # 131 perëndim; Daniels Parkway.

Vazhdo në Daniels në sinjal 'stop' në Gjashtë Mile selvi; Nga ana e majtë. Ju do të kurbë kaluara Sporteve Lee County Complex dhe kalojnë SHBA-41. Pasi të kalojnë SHBA-41, rruga quhet tani gladiolë. Vazhdo në Summerlin Rrugore dhe nga ana e majtë mbi Summerlin. Kjo do të ju merr gjithë rrugës për në Sanibel xhade ($ 6 me pagesë).

Pasi të keni kaluar xhade, ju jeni në Sanibel. Vetëm përpara ju do të vijnë në një shenjë të ndaluar. Kjo është Way mëtrik; ana e djathtë dhe të ndjekin mëtrik 2,6 milje ndaj ndaluar shenjë (pa rrugëdalje) në peshk i madh Bay Road. Nga ana e majtë dhe të ndjekin për të ndaluar shenjë tjetër në Gjirit West Drive. Kthejeni DREJTA. West Wind Inn do të jetë në 2 milje përpara në të majtë (ana e Gjirit).

Sanibel Island është 27 kilometra në perëndim të Jugperëndimore Florida Aeroportit Ndërkombëtar në Fort Myers. Kompani ajrore të shumta të shërbejë si pasagjerë vendore dhe ndërkombëtare. Makina me qira janë në dispozicion në aeroport. Taxi ose shërbim limuzinë është gjithashtu në dispozicion.

Lini një Përgjigju