Jo të ngatërrohet me "Monty Python",

250px-Gator_and_Python (1)

Filmi i ardhshëm në "Ding" Darling Visitor & Edukimit Qendra Bi-Weekly Filmit Seria është "Python përbindësh".

Ndërsa interesante, nuk ka asgjë qesharake në lidhje me këtë import video nga seri PBS, "Giants brenda Natyrës". Ky dokumentar kafshë të egra do të shfaqen në e mërkurë, mars 19, 2014 at 2:30 pm. Ngjarja është e lirë, por vendet gjithmonë janë të kufizuara dhe në dispozicion në një bazë të vijë të parë.

Për Python përbindësh, e sipërmarrjeve ekipi i prodhimit në kënetat e Everglades Florida për të gjetur python gjigand gënjeshtërt dhe të rrezikshme Burmese. Është e paqartë se si këto grabitqarët e Azisë Juglindore gjetur rrugën e tyre për Florida dhe Everglades. Megjithatë, realiteti është se këto zvarraniket pangopur gjigante janë duke kërcënuar zhdukjen për shumë Everglades specie indigjene.

Autoritet zvarranikësh, Jeanette Wyneken, bashkohet me ekipin e prodhimit për të bërë autopsi dhe hetuar dy mostra. Njëra është një 9-këmbë të gjata mashkull. Tjetri është një 14-këmbë femër.

Surpriza anatomike dhe ndihmon tretjen e ushqimit sistemit do të ju mbajë në habi, si do përshkrimet Richard Dawkins 'e evolucionit të gjarpërinjtë nga para-historike, katër këmbë lizard-preferencat ndaj krijesave slithery ata janë sot.

Filmi është sponsorizuar nga "Ding" Darling Wildlife Shoqërisë-Miqve të Refuge (DDWS), e cila këshillon që të gjithë filmat në këtë seri të fillojnë menjëherë në 2:30 pmIf qëndruar në West Wind Inn turistik Sanibel s plazh , ju duhet të nuk kanë shqetësime për të qenë në kohë. Ne jemi, pasi të gjithë. turistik më i afërt plazh në Refuge.

Postuar në Uncategorized