Blog Archives

Parandaluese Riparimet e mirëmbajtjes ndaj The Sanibel xhade

Nëse jeni të mbërritjes në Sanibel Island në javët e ardhshme për një pushim plazh apo largim në West Wind Inn ishull turistik Sanibel-së, ju mund të pësojë disa vonesa të vogla të trafikut në xhade. Lee County, e cila zotëron ...

Postuar në blog , blog post , Uncategorized

"Ding" Ditët Darling Amateur Nature Photography Contest për 2014

Nëse ju do të jetë relaksuese në West Wind Inn në Sanibel Island çdo kohë përmes 15 shtator 2014, të jetë i sigurt për të vizituar "Ding" Darling NWR dhe të jetë i sigurt për të marrë aparatin tuaj. Një fotografi e natyrës ju xhiruar në Refuge ...

Postuar në Uncategorized

Sanibel Stars

Sanibel Stars janë me vlerë një vizitë. Në vitin 2000, qyteti i Sanibel miratoi një rregullore që kërkonte kufizime në të gjitha dritë nga njeriu. Qëllimi fillestar ishte për të parandaluar ndriçim të tillë nga breshka konfuze fëmijë si ata të dalin nga foletë e tyre ...

Postuar në Uncategorized

Përgatitja për jetë "habitur"

Shërbim online rating, "Buzzfeed", e ka quajtur Sanibel në krye të listën e më të "qytete mahnitëse Amerikës vogla. Ne Agre. Buzzfeed listat Sanibel është "izolimi dhe bukuri të paprekur si forta pikave të saj dhe përmend mungesën e ndërtesave të gjatë (që ne e quajmë ...

Postuar në Uncategorized

E Awards

Është E Awards Ora përsëri në West Wind Inn. Për ata lexues që nuk e di në lidhje me E Awards, këtu është përshkrim i shkurtër: Për shumë vite, Elaine McLaughlin ishte drejtori ekzekutiv i Lee County Vizitorëve dhe Konventës Byrosë. Kjo është ...

Postuar në Uncategorized

Izraeli Fest

Me kaq shumë në rrezik në lindjen e mesme, kjo është një kohë uplifting për t'u bashkuar mysafirët hebrenj West jonë era han-së në festuar përvjetorin e 66 të themelimit të shtetit të Izraelit. Ngjarje, një kulturor ...

Postuar në Uncategorized

Jo të ngatërrohet me "Monty Python",

Filmi i ardhshëm në "Ding" Darling Visitor & Edukimit Qendra Bi-Weekly Filmit Seria është "Python përbindësh". Ndërsa interesante, nuk ka asgjë qesharake në lidhje me këtë import video nga seri PBS, "Giants brenda Natyrës". Ky dokumentar kafshë të egra do të shfaqen ...

Postuar në Uncategorized

kki Matsumoto, i nderuar Sanibel artist, ka kaluar

Vizitorë të rregullt të dhe banorët e Sanibel Island do të keni parë artin dalluese ikki Matsumoto-së në ishull të shumta dhe vende të tjera Jugperëndimore Florida. Ai ishte i njohur për portretizimet stilizuar të zogjve, Sealife dhe peizazheve gjysmë-tropikale reflektuese të natyrës në ...

Postuar në Uncategorized

Ngjarjet Arte BIG

Nëse e doni për të marrë pjesë në ngjarjet BIG Arts duke qëndruar në West Wind han në Sanibel, këtu është një mundësi për të shpëtuar. Midis tani dhe 31 dhjetor, ju mund të ruani 10% off pranim mbi ngjarjet e përzgjedhura dhe shfaqje në BIG Arteve. Koncerte Privilegjuar, ...

Postuar në Uncategorized