Blog Archives

Festa Aktivitetet në Sanibel & Captiva Island

Duke kërkuar për disa gëzim pushime gjatë qëndrimit tuaj në West Wind Inn? Sanibel dhe Captiva Island ofron një koleksion të fun pushime dhe aktiviteteve të madhe për të gjithë familjen. Në festimin e sezonit të pushimeve të ardhshme, ne kemi përpiluar një listë ...

Postuar në blog , blog post , Events & Entertainment , Lajme

West Wind Inn Votuan BEST Inn në Sanibel & Captiva Islands!

Më e martë, shtator 23, 2014, West Wind Inn u nderua me i miri i Ishujt Awards Banquet organizuar nga The prej ishullit dhe Sanibel Island Reporter për të qenë votua BEST Inn në Sanibel dhe Captiva. Me kaq shumë të ndryshme ...

Postuar në Blog Post , Lajme

Udhëzues për Festivalin e Island Hopper kompozitor-së

Festivali Island Hopper kompozitor, një ngjarje dy-javë gjatë gjithë Sanibel, CAPTIVA dhe Fort Myers plazhet, është nisur këtë fundjavë e ardhshme! Ne ju ftojmë që të gëzojnë shfaqje ekskluzive nga më shumë se 40 compositori në shkallë kombëtare-vlerësua në vende në të gjithë ishujt-me tona West Wind ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post , Events & Entertainment

Parandaluese Riparimet e mirëmbajtjes ndaj The Sanibel xhade

Nëse jeni të mbërritjes në Sanibel Island në javët e ardhshme për një pushim plazh apo largim në West Wind Inn ishull turistik Sanibel-së, ju mund të pësojë disa vonesa të vogla të trafikut në xhade. Lee County, e cila zotëron ...

Postuar në blog , blog post , Uncategorized

Ho-hum. Një tjetër çmim për Sanibel.

Le të marrë që i mbështesin. Çdo herë Sanibel Island merr një çmim që do të thotë disa Islanders punuar shumë dhe kanë qenë të njohur për të. Në këtë rast, është e Fondacionin e Konservimit Sanibel-Captiva (SCCF). SCCF marrë Organizatën Ruajtjen e ...

Postuar në blog , Blog Post

25 vjetor "Ding" Ditët Darling

Me gusht vetëm një ditë një mënyrë, është koha për t'i kujtuar vizitorët e mundshëm që Ding Darling Ditët shpejti do të jetë me ne. Këtë javë të gjatë, 19-25 tetor, është një mundësi me të vërtetë i jashtëzakonshëm që të përjetojnë të gjithë natyrën e që "Ding" Darling Kombëtar ...

Postuar në blog , Blog Post

Beach Karrige

Herë pas here, lexojmë pyetjet në internet për "karrige plazhi". A janë ata në dispozicion? A janë ata me qira? A duhet të blej disa karrige plazhi lira në Kmart dhe të dhurojë ato në një dyqan lulëzim kur unë lë Sanibel për të shkuar hotele në shtëpi të ndryshme, ...

Postuar në blog , Blog Post

Sanibel Island: Një Jewel Beautiful

DON Richter i Danville, Illinois, shkruan në lavdërimin e Sanibel Island në gazetën e tij lokale, The Commercial-News. Vëzhgimet e tij të charms Sanibel-së përputhen me ato të pothuajse të gjithë ata që viziton këtu. Ne dëgjojmë komentet rregullisht nga mysafirët në West Wind Inn Sanibel s ...

Postuar në Blog Post

I dashur Herb Strauss Theater Sanibel-së

Nëse bota u formua nga një "zhurmë e madhe", ajo duhet të ketë qenë një fillim të qeshur. Kjo është ajo që krijuesit e "Big Bang", një muzikore në BIG Arteve barishte Shtraus Teatri do të largohet nga ju të menduarit. Show, i shkruar ...

Postuar në blog , Blog Post

Les Miserables

Les Mis Pic për Show Page LargeIn vetëm dy dekada, Darka Teatri Broadway Palm është rritur nga një hapësirë ​​lirua supermarketi në një hapësirë ​​të klasit të parë teatrale. Tani në sezonin its21st, Fort Myers live-teatër vendi argëton më shumë se 170,000 ...

Postuar në blog , Blog Post