Arts BIG 2013 është Vjen!

Kur njerëzit foto "parajsë", ata nuk mendojnë vetëm për valëzim pëllëmbët, joshës plazhe dhe pije tropikale me cadra plastike. Ata imagjinoni një vend me një shumë të përvojave të këndshme në përgjithësi.

West Wind Inn ka një lock mbi pëllëmbët, plazh dhe pije tropikale në miqësore e sipërme pishinë kuvertë barin tonë, por ne gjithashtu ofrojmë një vend ku mbizotëron lumturia, pjesërisht si rezultat i punës së pengues Islands Grupit për Arteve, ceremoni i njohur si BIG Arteve.

Wendy Webb & Friends

Wendy Webb & Friends ", nëntor mun Koncert"
E diel, nëntor 17, 2013 në 8:00; Pre-pritje në 07:30

BIG Arts është çdo pak si shumë pjesë e përvojës Sanibel Island siç është perëndimi Wind Inn Sanibel Beach Resort . Ne jemi krenar për të sponsorizojë sezonin e tyre vjetore dhe të lumtur që të jetë aq i vendosur të përshtatshme për mysafirët tanë të gëzojnë ngjarjet. Kjo është pjesë e arsyeja pse ne themi West Wind Inn është e vërtetë Sanibel - çdo gjë që ju vizitoni për Sanibel, të gjitha në dorë.

Si verë përfundon, BIG Arts fillon. Nga koncertet klasike pop dhe xhaz, teatër në barishte Strauss, valle dhe më shumë, Season Schedule po vjen së bashku. Ju mund të gjeni këtu .

Ndër atraksionet e para do të jenë Wendy Webb and Friends: Nëntor mun Koncerte diel, nëntor 17, 2013barishte Shtraus Theater . Performanca 20:00 do të paraprihet nga një pritje filluar në 07:30.

Shikoni orarin mbi tani dhe të përfitojnë nga disa ulje preseason dhe të bëni rezervimet tuaja në West Wind Inn , ku yjet e mësipërme janë të bashkuar nga yjet këtu poshtë.

Tagged with: , , ,
Posted në Blog Post