Beach Karrige

Herë pas here, lexojmë pyetjet në internet për "karrige plazhi". A janë ata në dispozicion? A janë ata me qira? A duhet të blej disa karrige plazhi lira në Kmart dhe të dhurojë ato në një dyqan lulëzim kur unë lë Sanibel për të shkuar në shtëpi

Hotele të ndryshme, bujtina dhe shoqatat condo kanë marrëveshje të ndryshme. Në West Wind Inn Sanibel plazh turistik , ne ofrojmë karrige plazhi me qira në normën prej $ 20 në ditë. Ndërsa jo aq të lira sa blerja e karrige të lirë në rrugën tuaj këtu dhe asgjësimin e tyre në fund të udhëtimit tuaj, ajo ka përparësi të caktuar.
Stafi West Wind Inn do të marrë karrige tuaj - me emrin tuaj mbi të - në plazh në mëngjes, dhe të marrim atë në nga plazhi në 17:00 çdo ditë e qirasë tuaj. Përjashtim të rastit kur ju jeni të etur për të kaluar pushimet tuaja mbante karrige tuaj për të dhe nga plazhi çdo ditë të qirasë tuaj, ju do të lirohet të dini që dikush tjetër do të bëjë që për ju ..
Rastësisht, në qoftë se ju merrni karrige tuaj në plazh, ju "duhet" të marrë atë në në perëndim të diellit. Karrige dhe pajime të tjera la në plazh gjatë natës mund të ndërhyjë me breshka fole duke penguar si zvarritje e nënës në këtë faqe interneti fole dhe aftësinë e hatchlings breshkë për të marrë në ujë, ku ata janë relativisht të sigurt nga grabitqarët ajrore. Turtle sezon fole është nga maji deri në tetor dhe ruajtja e vendeve fole ka një prioritet të lartë në mesin e banorëve Sanibel dhe vizitorët.
Ju mund të pyesni se çfarë ndodh në karrige tuaj në qoftë se ju lënë atë në plazh ose të lënë atë në dhomën tuaj, kur ju shkoni në shtëpi. Përgjigja është se ajo është e kap dhe e përplas në një dumpster për plehra vini-up. Pra, duke e çuar karrige tuaj është e diskutueshme kur ai të vijë për të mbrojtur mjedisin. Gjithashtu, shumica e njerëzve nuk e kalojnë çdo ditë i ulur në plazh. Ka shumë gjëra të tjera për të bërë në Sanibel. Kështu që ju mund të marrësh me qira karrige tuaj West Wind Inn vetëm për ditët që ju nuk dëshironi të shkoni për të "Ding" Darling NWR, Muzeu Shell, pazar ose duke u argëtuan në BIG Arteve.
Sido që të jetë, disa kohë më të mirë plazh është shpenzuar shëtitës të përkulur, duke e bërë një karrige plazhi një çështje anësore.

Postuar në blog , Blog Post