Beach Balls & Baseball

Në mars, në West Wind Inn ju mund të luajnë kapur në plazh, në Commons bar, ose - të shkojnë të shikojnë të mirat luajnë kapur gjatë Spring Training!

Boston Red Sox Trajnim Spring Përsëri këtë vit, Boston Red Sox do të jetë trajnimi në JetBlue Park dhe Minnesota Twins do të trajnojë në Hammond stadiumin, si në Fort Myers dhe një disk të lehtë nga Sanibel Island. Klikoni lidhjet për të parë të plotë oraret e trajnimit Pranvera.

Minnesota Twins Spring Training Shumica tifozët baseball duan të qëndrojnë në afërsi të ballparks por ata nuk e konsiderojnë atë Wind Inn West në plazh në Sanibel ka për të shtuar në udhëtimin e tyre. Sure, ajo është pak më tej për të përzënë - dhe atë që një makinë e bukur ajo është - por kur ju jeni këtu ju keni qasje në plazh pak zhurmë dhe miqësor baroni kuvertë pishinë në Island. Dhe peshkimi është e madhe! Çdo gjë që ju doni një pushim të jetë. Relaksim dhe argëtim.

Para se të librit kudo tjetër, kontrolloni me ne për vendet e lira . Është më mirë të të dy botëve - topa plazhi dhe baseball.

Tagged me: , , , ,
Postuar në Blog Post