Blog Archives

Kulla Galeria Artist Pritje

Tagged me: , ,
Posted në Blog Post

Shijoni Sanibel-së e Ishujt

Vazhdimi i "Beteja e shijet" ... Shijoni i 32-vjetor i Ishujve është planifikuar për e diel, nëntor 10 nga 11a - 4P në dunat Golf & Tennis Club. Sanibel Captiva & s "Event Shkarko Island" është kthim në ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Shijoni e qytetit vs Shijoni e Ishujt

Po, kjo është beteja e "shijet". Shijoni e qytetit 2013, (stil Fort Myers) do të fillojë atë me mbajtjen 31 vjetor të kësaj ngjarje në e diel, nëntor 3 nga 11:00-05:00. Është duke lëvizur nga qendra ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Lajme të mira për West Wind Inn çiklistët

Si të afërt plazh turistik Sanibel në strehë, West Wind Inn është e ngazëllyer nga lajmi se JN "Ding" Darling Kombëtare Wildlife Refuge do të ofrojë dy ditë qasje të lirë në Wildlife Drive gjatë Ditëve tingëllon. Për të festuar Kombëtare ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Sanibel Island Bukuri

Kthehet deri folësit tuaj dhe shikoni se çfarë kuptojmë me Vërtetë Sanibel!

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

USS Mohawk: Fundosje ekspozite Botërore

A keni dëgjuar për ekspozitës me piktura që ishte vendosur në kuvertën e mbuluar nga uji e USS mohok? Ajo ka dalë në sipërfaqe tani, fjalë për fjalë, në një ekspozitë në County Aleancën e Lee për Arteve. "Fundosje Ekspozita Botërore" është krijuar ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

JN "Ding" Darling Caktuar rihapjen

Vetëm në kohë për tingëllon Ditët Darling, streha Wildlife Drive do të rihapet më 1 tetor me një festë të madhe rihapur. Drive ka qenë riasfaltuar për tranzit duhur nga shoferët dhe çiklistëve. Hajde poshtë! Enjoy ngjarje dhe të marrë ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Ditë Ding Darling 2013

Është e asaj kohe të vitit përsëri - Në rreth muaj nga tani, "Ding" Ditët Darling 2013 do të fillojë! Hapja ditë është 20 tetor dhe përfshin një ditë të tërë Fun Pa pagesë Family. Vlera është $ 50 për të rritur. Por, për ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Arte BIG 2013 është Vjen!

Kur njerëzit foto "parajsën", ata nuk mendojnë vetëm për palma valëzim, plazhe joshës dhe pije tropikale me cadra plastike. Ata imagjinoni një vend me një shumë të përvojave në përgjithësi të këndshme. West Wind Inn ka një lock mbi pëllëmbët, ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Upcycle! Art Fest

Kur arti takon natyrën, kjo është ajo që duket si, si "Ding" Shoqëria Darling paraqet një fest të ri të artit për të përfituar JN "Ding" Darling Kombëtare Wildlife Refuge. Quajtur "Upcycle! Art Fest ", ideja e kësaj ngjarje inauguruese është ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post