4 vjetore e fishekzjarreve korrik të shfaqur në Sanibel Island

Pas dy vjet për ngritje fondesh luftë, 4 korrik fishekzjarre vjetor të ekranit mbi Sanibel Island do të manged nga Dhoma e Tregtisë. Zoti e bekoftë ata dhe Sponsor paraqitur këtë vit - John & Jay në John R. Wood REALTORS.

Ekran i këtij viti do të jetë në muzg e mërkurë Night, 4 korrik 2012. Zakonisht, ekran është nisur mbi ujë nga këmbët e Bailey Road. Si rezultat, qindra e makinave do të parkut në Ishujt rrugë e shtruar për të parë. Një tjetër alternativë është që të shikojnë nga anije. Por, ekziston një zonë e sigurisë patrulluar nga autoritetet për të siguruar pajtueshmërinë.

Ka gjithashtu është një ishull i 4 i paradës korrik. Që të gjithë në paradën dhe përgjatë rrugës (mëtrik Way) e di njëri-tjetrin, kjo është shtëpia çështje qytet. Watch për pistoleta të ujit që vijnë nga paradës dhe audiencës. Ju keni qenë paralajmëruar.

Ne nuk mund të mendoj për ndonjë gjë që është më shumë Sanibel TRUE se kjo. Libri tani në Wind Inn West për të siguruar që ju keni një dhomë.

Sanibel Fireworks

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju