Arkivi Mujor: qershor 2014

Sanibel Stars

Sanibel Yjet janë me vlerë një vizitë. Në vitin 2000, qyteti i Sanibel miratuar një rregullore që kërkonte kufizime në të gjitha dritë njeriu. Qëllimi fillestar ishte për të parandaluar ndriçim të tillë nga breshka konfuze fëmijë si ata të dalin nga foletë e tyre ...

Postuar në Uncategorized

Përgatitja për të "habitur"

Shërbim online rating, "Buzzfeed" ka emëruar Sanibel në krye të listës së më të "qyteteve mahnitëse Amerikës vogla. Ne Mareveshje. Buzzfeed listat Sanibel është "izolimi dhe bukuri të paprekur të forta-pikat e saj dhe përmend mungesën e ndërtesave të larta (që ne e quajmë ...

Postuar në Uncategorized

Beach Karrige

Herë pas here, lexojmë pyetjet në internet në lidhje me "karrige plazhi". A janë ata në dispozicion? A janë ata me qira? A duhet të blej disa karrige plazhi lira në Kmart dhe të dhurojë ato në një dyqan lulëzim kur të lë Sanibel të shkoj hotele në shtëpi të ndryshme, ...

Posted në blog , Blog Post

Ata na duan në Miami

Ata na duan në Miami. Dhe jo vetëm për plazhin tonë Sanibel, e cila është arsye e mjaftueshme, natyrisht. Author Robin Soslow shkruan në Miami Herald për një udhëtim në Sanibel dhe të favorite tona Wildlife Refuge Kombëtare, "Ding" Darling. ...

Postuar në blog

E Awards

Është E Awards Ora përsëri në West Wind Inn. Për ata lexues që nuk e di në lidhje me E Awards, këtu është përshkrim të shkurtër: Për shumë vite, Elaine McLaughlin ka qenë drejtor ekzekutiv i Lee County Visitor dhe Konventës Bureau. Kjo është ...

Postuar në Uncategorized