Archives mujore: janar 2014

kki Matsumoto, i nderuar Sanibel artist, ka kaluar

Vizitorë të rregullt të dhe banorët e Sanibel Island do të keni parë artin dalluese ikki Matsumoto-së në ishull të shumta dhe vende të tjera Jugperëndimore Florida. Ai ishte i njohur për portretizimet stilizuar të zogjve, Sealife dhe peizazheve gjysmë-tropikale reflektuese të natyrës në ...

Postuar në Uncategorized