Archives vjetore: 2014

West Wind Inn Votoi BEST Inn në Sanibel & Captiva Islands!

Më e martë, shtator 23, 2014, West Wind Inn u nderua në miri i Islands Awards Banquet organizuar nga The prej ishullit dhe Sanibel Island Reporter për të qenë të votuar më të mirë Inn në Sanibel dhe Captiva. Me kaq shumë të ndryshme ...

Posted në Blog Post , Lajme

Udhëzues për të Festivalit Island Hopper kompozitor-së

Festivali Island Hopper kompozitor, një ngjarje dy-javë të gjithë Sanibel, Captiva dhe Fort Myers plazhet, është nisur këtë fundjavë e ardhshme! Ne ju ftojmë që të gëzojnë shfaqje ekskluzive nga më shumë se 40 compositori kombëtare-vlerësua në vende në të gjithë ishujt-me tona West Wind ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post , Events & Entertainment

Parandaluese Riparimet mirëmbajtje për Sanibel xhade

Nëse jeni të vijnë në Sanibel Island në javët e ardhshme për një pushim plazh apo largim në West Wind Inn Island Resort Sanibel-së, ju mund të pësojë disa vonesa të vogla të trafikut në xhade. Lee County, e cila zotëron ...

Posted në blog , blog post , Uncategorized

Ho-hum. Një tjetër çmim për Sanibel.

Le të marrë që i mbështesin. Sa herë Sanibel Island merr një çmim që do të thotë disa Islanders punuar shumë dhe kanë qenë të njohur për të. Në këtë rast, ajo e fondacionit Ruajtjen Sanibel-Captiva (SCCF). SCCF marrë Organizatën Ruajtjen e ...

Posted në blog , Blog Post

25 vjetor "Ding" Ditët Darling

Me gusht vetëm një ditë një mënyrë, është koha për të kujtuar vizitorët e mundshëm që Ding Darling Ditët shpejti do të jetë me ne. Këtë javë të gjatë, 19-25 tetor, është një mundësi e vërtetë e jashtëzakonshme për të përjetojnë të gjithë natyrën e që "Ding" Darling Kombëtar ...

Posted në blog , Blog Post

"Ding" Ditët Darling Amateur Nature Photography Contest për vitin 2014

Nëse ju do të jetë relaksuese në West Wind Inn në Sanibel Island në çdo kohë me anë të 15 shtator 2014, të jetë i sigurt për të vizituar "Ding" Darling NWR dhe të jetë i sigurt për të marrë aparatin tuaj. Një fotografi e natyrës ju xhiruar në Refuge ...

Postuar në Uncategorized

Sanibel Stars

Sanibel Yjet janë me vlerë një vizitë. Në vitin 2000, qyteti i Sanibel miratuar një rregullore që kërkonte kufizime në të gjitha dritë njeriu. Qëllimi fillestar ishte për të parandaluar ndriçim të tillë nga breshka konfuze fëmijë si ata të dalin nga foletë e tyre ...

Postuar në Uncategorized

Përgatitja për të "habitur"

Shërbim online rating, "Buzzfeed" ka emëruar Sanibel në krye të listës së më të "qyteteve mahnitëse Amerikës vogla. Ne Mareveshje. Buzzfeed listat Sanibel është "izolimi dhe bukuri të paprekur të forta-pikat e saj dhe përmend mungesën e ndërtesave të larta (që ne e quajmë ...

Postuar në Uncategorized

Beach Karrige

Herë pas here, lexojmë pyetjet në internet në lidhje me "karrige plazhi". A janë ata në dispozicion? A janë ata me qira? A duhet të blej disa karrige plazhi lira në Kmart dhe të dhurojë ato në një dyqan lulëzim kur të lë Sanibel të shkoj hotele në shtëpi të ndryshme, ...

Posted në blog , Blog Post

Ata na duan në Miami

Ata na duan në Miami. Dhe jo vetëm për plazhin tonë Sanibel, e cila është arsye e mjaftueshme, natyrisht. Author Robin Soslow shkruan në Miami Herald për një udhëtim në Sanibel dhe të favorite tona Wildlife Refuge Kombëtare, "Ding" Darling. ...

Postuar në blog