Archives mujore: tetor 2013

Shijoni e qytetit vs Shijoni e Ishujt

Po, kjo është beteja e "shijet". Shijoni e qytetit 2013, (stil Fort Myers) do të fillojë atë me mbajtjen 31 vjetor të kësaj ngjarje në e diel, nëntor 3 nga 11:00-05:00. Është duke lëvizur nga qendra ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Lajme të mira për West Wind Inn çiklistët

Si të afërt plazh turistik Sanibel në strehë, West Wind Inn është e ngazëllyer nga lajmi se JN "Ding" Darling Kombëtare Wildlife Refuge do të ofrojë dy ditë qasje të lirë në Wildlife Drive gjatë Ditëve tingëllon. Për të festuar Kombëtare ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

Sanibel Island Bukuri

Kthehet deri folësit tuaj dhe shikoni se çfarë kuptojmë me Vërtetë Sanibel!

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post

USS Mohawk: Fundosje ekspozite Botërore

A keni dëgjuar për ekspozitës me piktura që ishte vendosur në kuvertën e mbuluar nga uji e USS mohok? Ajo ka dalë në sipërfaqe tani, fjalë për fjalë, në një ekspozitë në County Aleancën e Lee për Arteve. "Fundosje Ekspozita Botërore" është krijuar ...

Tagged me: , , ,
Posted në Blog Post