Archives mujore: gusht 2013

Arts BIG 2013 po vjen!

Kur njerëz foto "parajsë", ata nuk mendojnë vetëm i valëzim palma, joshës plazhe dhe pije tropikale me cadra plastike. Ata imagjinojnë një vend me një shumë të përvojave përgjithësisht të këndshme. West Wind Inn ka një lock mbi pëllëmbët, ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post