Arkivi Mujor: prill 2013

Sanibel Kampi Veror

Kampi veror në Sanibel - Summer Arts Camp, që ajo është. Kjo një mënyrë e madhe për të mbajtur të rinjtë në mënyrë krijuese aktive, ndërsa shkolla është jashtë. Planifikuar të fillojnë në 3 qershor dhe të drejtuar çdo javë përmes 26 korrik - me një ...

Tagged me: , ,
Posted në Blog Post

Shooters kërkuar në "Ding" Darling NWR

Me një pasuri të subjekteve fotografik në dispozicion në JN "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare, ju mund të dëshironi të mësoni për të xhiruar nga një ekspert. Dhe në qoftë se ju keni plane për të bërë këtë, ne ju sugjerojmë të rezervoni një dhomë ...

Tagged me: , ,
Posted në Blog Post