Archives mujore: shkurt 2013

Fort Rock Festival Music

Ne dashuri duke pasur ekipet MLB bëjë trajnimin e tyre të pranverës në Jugperëndimore Florida. Kjo është një trajtojnë për tifozët e Bostonit, Minesota dhe ekipet që vizitojnë ata luajnë. Dhe ka përfitime dytësore nga të paturit ambientet e trajnimit pranverë. Njëri është ...

Tagged me: , , , ,
Postuar në Blog Post

Sanibel Festival Music - Save mars për Muzikë

Oh, eksitim! Është vetëm dy javë deri në versionin 2013 të asaj që ka qenë një i dashur Sanibel traditë muzikore për 25 vjet - Music Festival Sanibel. Performanca e parë në 26 vjetor Festivalin e Muzikës Sanibel zhvillohet ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

Beach Balls & Baseball

Në mars në West Wind Inn ju mund të luajnë kapur në plazh, në Commons bar, ose - të shkojnë të shikojnë të mirat luajnë kapur gjatë Spring Training! Përsëri këtë vit, Boston Red Sox do të jetë trajnimi në JetBlue ...

Tagged me: , , , ,
Postuar në Blog Post

Muzeu Leksion Seria Veçori Nudibranch Talk

Dëgjuar ndonjëherë për një Nudibranch? Kjo ndoshta nuk është ajo që ju mendoni ... Kjo është një guaskë, pa një shell. Në të vërtetë, Nudibranches janë të shell-më pak të molusqeve. Joyce Matthys do të paraqesë një leksion për këto krijesa të jashtëzakonshme në Shell Muzeu Bailey-Matthews Më 8 shkurt vitit 2013 pjesë e "Drekë e premte ...

Postuar në Blog Post