Archives vjetore: 2013

E premte Ligjërata në JN Ding Darling National Wildlife Refuge

Ndër atraksionet më pak të njohur në JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge janë Ligjeratat e premte. Ligjëratat janë të lirë dhe të mbahen dy herë çdo e premte, në ora 10 dhe 01:00 Vjen deri më 17 janar, Author Bob H. Lee do të ...

Postuar në Blog Post

Ngjarjet Arte BIG

Nëse e doni për të marrë pjesë në ngjarjet BIG Arts duke qëndruar në West Wind han në Sanibel, këtu është një mundësi për të shpëtuar. Midis tani dhe 31 dhjetor, ju mund të ruani 10% off pranim mbi ngjarjet e përzgjedhura dhe shfaqje në BIG Arteve. Koncerte Privilegjuar, ...

Postuar në Uncategorized

Përshëndetje Festa nga West Wind Inn

Si Hanukkah vjen në një të afërt dhe hitet e sezonit ethe katran e Krishtlindjeve, të gjithë ne në West Wind Inn ju uroj pushime të lumtur. Mund gëzim të madh vijnë tek ju në këtë vit kohë të lartësuar.

Tagged me: , ,
Postuar në Blog Post

Thanksgiving në West Wind Inn

Mysafirët West Wind Inn mbi Falenderimeve ketë një trajtojnë pritje të veçantë! Ju do të jetë duke ecur në distancë në një restorant të madh që shërbejnë në Falenderimeve. Ne jemi duke folur këtu e. Ata do të të shërbejnë 15:30-07:30 në Ditën e Falenderimeve. Rezervime janë të ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

Kulla Galeria Artist pritjes

Tagged me: , ,
Postuar në Blog Post

Shijoni Sanibel-së i Ishujve

Vazhdimi i "Beteja e shijet" ... Shijoni 32 Vjetor i Ishujve është planifikuar për e diel, nëntor 10 nga 11a - 4P në The Dunes Golf & Tennis Club. Sanibel & Captiva-së "Event mirë Island" është kthim në ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

Shijoni e qytetit vs Shijoni së Ishujve

Po, kjo është betejë e "shijet". Shijoni e qytetit 2013, (Fort Myers stil) do të fillojë atë me mbajtjen 31 vjetor të kësaj ngjarje në e diel, nëntor 3 nga 11:00-05:00. Është duke lëvizur nga qendra ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

Lajme të mira për West Wind Inn çiklistët

Si të afërt plazh turistik Sanibel të strehimit, West Wind Inn është i ngazëllyer nga lajmi se JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge do të ofrojë dy ditë qasje të lirë në Wildlife Drive gjatë Ditëve Ding. Për të festuar Kombëtare ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

Sanibel Island Bukuri

Dal folësit tuaj dhe të shohim se çfarë ne kuptojmë me të Vërtetë Sanibel!

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post

USS mohok: fundosje ekspozite Botërore

A keni dëgjuar për ekspozitës me piktura që ishte vendosur në kuvertën e mbuluar nga uji e USS mohok? Ajo ka dalë në sipërfaqe tani, fjalë për fjalë, në një ekspozitë në Qarkut Aleancës Lee për Arteve. "Fundosje ekspozite World" u krijua ...

Tagged me: , , ,
Postuar në Blog Post