Arkivi Mujor: shtator 2012

West Wind Inn mirëpret shpendëve të urës për Sanibel

Sipas Peter Greenberg, një shkrimtar i njohur për ekspertizën e tij në udhëtim ndaj atraksioneve natyrore, Sanibel-së "Ding" Darling National Wildlife Refuge është një vend të lartë për të shpendëve-shikojnë. Streha e 6,400 hektarë këneta kripë dhe pyjeve rizoforë të presë më shumë se ...

Posted në Blog Post