Arkivi Mujor: prill 2012

Quest për rizoforë Krisur rremë

Ata kanë qenë të zënë në "Ding" Darling, ndjekja rizoforë krisur. Ky zog është e vështirë në vend, sepse ajo qëndron në mangroves dhe duke marrë në atje për të në vend një të tillë zakonisht kërkon një varkë dhe disa aftësi të veçanta. Si ...

Posted në Blog Post

Calusa Blueway Festivali paddling

Një nga ngjarjet e mëdha në zonën tonë është Blueway Festivali paddling Calusa. Veprimtaria e këtij viti është në nëntor, nga 1 deri në 4. Ajo do të ofrojë në-ujë mësimi, demonstrata, seminare, gara, ngjarjet sociale për pjesëmarrësit ...

Posted në Blog Post

Me Pashkëve e diel vetëm disa orë larg,

Me Pashkëve e diel vetëm disa orë larg, kjo ndodh tek ne se disa nga mysafirët tanë dhe të tjerët që lexojnë këtë blog mund të jetë në kërkim të një kishe në Sanibel Island për të festuar ngjarjen. Këtu është një listë, duke përfshirë numrat e telefonit ...

Posted në Blog Post