Archives mujore: shkurt 2012

Randell Research Center

Nëse jeni duke planifikuar për të qëndruar me ne në mes të marsit, këtu është një ekskursion i zoti për të marrë: Vetëm nëpër Pine Island Sound, pala jo-plazh i Sanibel, qëndron Pisha Island dhe Qendra e Kërkimit Randell. Kjo është një burim i madh për ...

Postuar në Blog Post

Sanibel Fair Shell

Panairi vjetor Shell Sanibel fillon më 1 mars dhe përfundon mars 3. Kjo është një ngjarje e madhe për të gjithë, por sidomos për mbledhësit shell. http://www.shellabration2012.com/ ka më shumë info. Është në lidhje me një marrëveshje të madhe si si ndodh në Sanibel. Mbledhësit Shell ...

Postuar në Blog Post

Lee County mbështet Turizmi

Gjithkush në Sanibel në mënyrë aktive mbështet dhe promovon turizmin. Vizitorët në West Wind Inn jo vetëm janë gjaku e jetës sonë, por edhe disa nga miqtë tanë më të mirë. Ne shtrenjtë dua të shoh ty çdo vit. Kjo frymë e mikpritjes nuk është ...

Postuar në Blog Post

Sexy Sanibel

Na vjen keq për ngas rrezikshëm 'në titull. Por është e rëndësishme. Lexuesit Digest ka emëruar plazhet e Fort Myers dhe Sanibel si destinacionin e vet 9 sexiest pushime. Që nga plazhet Sanibel janë më të mirë, dhe West Wind Inn është ...

Postuar në Blog Post

Stacie Krupa në The Corner Grille

Stacie është një artist i talentuar. Nëse ju jeni këtu dhe duke qëndruar në Sanibel në West Wind Inn, kjo ngjarje është vetëm poshtë rrugës, në cep të peshk i madh Bay dhe mëtrik Way.

Postuar në Blog Post

Çfarë do Frommer dashuri për Sanibel?

Pas më nga postimi tona të mëparshme në lidhje me dashurinë e Arthur Frommer-së për Sanibel, kjo ndodh që ne të mund të flasësh për atë që ai e pëlqen më e mirë për të vizituar "këtë strehë idilike të plazhet e bardhë-rërë" Kontrollo. West Wind Inn ka një nga më të ...

Tagged me: , ,
Postuar në Blog Post

Anën tjetër të plazhit

Shumica prej nesh kujtoj në plazh sikur në kërkim për në det. Por ka një tjetër pamje e plazhit Sanibel. Që është duke kërkuar në atë nga një anije në Gji. Për fat të mirë, Fuqia Squadron Sanibel-Captiva është atje ...

Postuar në Blog Post

"Ding" Darling "NWR hapet Bailey traktit Boardwalk

Guests qëndruar në West Wind Inn kanë një përvojë TRUE Sanibel në dispozicion të tyre. Bailey traktin Boardwalk është rihapur, duke përdorur plastike riciklohen për bordet. Bailey trakt është 100 hektarë të ligatinave të brendshëm të bimëve të ujërave të ëmbla dhe kafshë të egra. Një shëtitje ...

Postuar në Blog Post

Jazz Lovers Alert

Nuk ka asgjë si xhaz në një pasdite e diel në Sanibel Island. Dhe BIGArts po shërben atë deri më 12 shkurt, 19, 26, 4 mars, 18, ​​prill 1, 8, 15, 22, dhe 29 në 03:00 Këto janë koncerte në natyrë ...

Postuar në Blog Post

Arthur Frommer na do.

Shumë kohët e fundit, kemi gjetur se udhëtar botë dhe pushime mësues feje, Arthur Frommer, njoftoi e tij me dhjetë vende të lartë në botë për të vizituar. Ne nuk ishim të befasuar për të gjetur Sanibel Island në listë. Ne ishim të befasuar për të parë Sanibel ...

Postuar në Blog Post