Arkiva vjetore: 2012

West Wind Inn mirëpret shpendëve të urës për të Sanibel

Sipas Peter Greenberg, një shkrimtar i njohur për ekspertizën e tij në udhëtim ndaj atraksioneve natyrore, Sanibel-së "Ding" Darling Kombëtare Wildlife Refuge është një vend të lartë për të zog-shikuar. Streha e 6.400 hektarë keneta kripë dhe pyjet rizoforë presë më shumë se ...

Posted në Blog Post

4 vjetore e fishekzjarreve korrik të shfaqur në Sanibel Island

Pas dy vjet për ngritje fondesh luftë, 4 korrik fishekzjarre vjetor të ekranit mbi Sanibel Island do të manged nga Dhoma e Tregtisë. Zoti e bekoftë ata dhe Prezantimi Sponsor këtë vit - John & Jay John në R ...

Posted në Blog Post

Kërkimi i rizoforë Krisur rremë

Ata kanë qenë të zënë në "Ding" Darling, ndjekja rizoforë qyqe. Ky zog është e vështirë për të gjetur, sepse ai rri në mangroves dhe duke marrë në atje për të vend një zakonisht kërkon një varkë dhe disa aftësi të veçanta. Si ...

Posted në Blog Post

Calusa Blueway Festivali Paddling

Një nga ngjarjet e mëdha në zonën tonë është Blueway Festivali Paddling Calusa. Veprimtaria e këtij viti është në nëntor, nga 1 në 4. Ajo do të ofrojë në-ujë mësim, demonstrata, seminare, gara, ngjarjet sociale për pjesëmarrësit ...

Posted në Blog Post

Me Pashkëve e diel vetëm disa orë larg,

Me Pashkëve e diel vetëm disa orë larg, kjo ndodh tek ne se disa nga mysafirët tanë dhe të tjerët që lexojnë këtë blog mund të jetë në kërkim të një kishe në Sanibel Island për të festuar ngjarjen. Ja një listë, duke përfshirë numrat e telefonit ...

Posted në Blog Post

A duhet Sanibel të jetë një sinonim për "më të mirë"?

Sanibelians janë të drejtë krenar që Arthur Frommer quajtur ishulli i tyre # 1 vendin e tij të preferuar për pushime. Shtoni në të atë krenarinë e të qenit vend i një shkolle publike të njohur në shkallë kombëtare Blue Ribbon. Tani vjen lajmi se Sanibel Publik ...

Posted në Blog Post

West Wind Inn në Sanibel është më e afërt plazh turistik Sanibel të JN "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare

West Wind Inn në Sanibel është më e afërt plazh turistik Sanibel të JN "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare, e cila Arthur Frommer e treguar ishte një rason e madhe për të që emërtimin Sanibel Island siç # e tij! destinacion pushime në botë. ...

Posted në Blog Post

Randell Research Center

Nëse jeni duke planifikuar të qëndruar me ne në mes të marsit, këtu është një ekskursion i zoti për të marrë: Vetëm nëpër Pine Island Sound, pala jo-Plazhi i Sanibel, qëndron Pisha Island dhe Qendra e Kërkimeve Randell. Kjo është një burim i madh për ...

Posted në Blog Post

Sanibel Fair Shell

Panairi Shell Sanibel vjetor fillon më 1 mars dhe përfundon 3 mars. Kjo është një ngjarje e madhe për të gjithë, por sidomos për mbledhësit shell. http://www.shellabration2012.com/ ka më shumë informacion. Është në lidhje me një marrëveshje të madhe siç ndodh në Sanibel. Mbledhësit shell ...

Posted në Blog Post

Lee County mbështet Turizëm

Çdo njeri në Sanibel në mënyrë aktive mbështet dhe promovon turizmin. Vizitorët në West Wind Inn jo vetëm që gjaku i jetës sonë, por edhe disa nga miqtë tanë më të mirë. Ne e duan shumë që të shoh ty çdo vit. Kjo frymë e mikpritjes nuk është ...

Posted në Blog Post