Со Велигден само неколку часа далеку,

Со Велигден само неколку часа далеку, тоа се случува да ни дека некои од нашите гости и други кои го читаат овој блог може да се гледа за црква на Sanibel Ајленд за да го прослават овој настан. Еве листа, вклучувајќи телефонски броеви и веб адреси (каде што е достапно) за референца.

Sanibel заедница Црква
(239) 472-2684
1740 зимзелен Пат, Sanibel, FL 33.957
www.sanibelchurch.com

Ул Изабел Католичката црква
(239) 472-2763
3559 Sanibel Captiva-Rd, Sanibel, FL 33.957
www.saintisabel.org

Свети Мајкл & Сите Ангели епископска црква
(239) 245-9727
2304 зимзелен Пат, Sanibel, FL 33.957
www.saintmichaels-sanibel.org

Sanibel соборна Обединетите
(239) 472-0497
2050 зимзелен Пат, Sanibel, FL 33.957
sanibelucc.org

Првиот црковно-Христос научник
(239) 472-8684
2950 W Залив д-р, Sanibel, FL 33.957

Среќен Велигден од Западна Ветер Ин Точно Sanibel

Објавено во блог пост

Остави Одговори