Што значи Frommer љубов за Sanibel?

Како резултат на нашите претходни објавување за љубовта Артур Frommer за Sanibel, тоа се случува дека би можеле да се шпекулира за она што тој сака најдоброто за посета на "овој идиличен рај на бел песок на плажите" Провери. Западниот ветер Ин има една од повеќето идилична плажите на островот.

West Wind Innpool to beach

Во далечината, на плажа. Во преден план, голем загреан базен.

Тој, исто така споменува "неделникот имот". Провери. Западниот ветер Ин има неделникот имот. Но, тоа не е сè. За разлика од некои владение здруженија, кои се во ред ако имате една недела да бидам тука, Западна Ветер Ин нуди престој толку кусо како во текот на ноќта, ако просторот е на располагање. Прави за добар викенд бегство кога не може да успее да остане цела недела.

Frommer, исто така, се споменува "одлични ресторани", кој ние се согласуваме со. Од плажа неврзан до остров елегантен, има место да се молам вашиот вкус. Кој ги вклучува Нормандија море паб на просторијата во западниот ветер Ин. Таа служи појадок и ручек на целата година и вечера за време на сезоната. Може да одиме на добар оброк. Нема потреба да ја стартувате вашиот автомобил.

Frommer споменува "добар шопинг" . Ние го номинира зимзелен место како една од повеќето невообичаени островот шопинг искуство. 25 локално ориентирани продавници низ паркот-како центар. Се разбира, постојат многу други необичниот шопинг места и ние не значи да н нив. Но зимзелен Место чини уникатен како шопинг плоштади одите.

Конечно, вели Frommer ", и најважно, Динг Дарлинг природата Сочувај, посетени од илјадници птици од секаков вид, кои уживаат во сонцето по нуркање за риба, и се една од најголемите природни знаменитости на дивиот свет во Америка."

Па тоа би можело да биде корисно да се истакне дека западниот ветер Ин е најблиску да се впуштат во Динг Дарлинг . Можете дури и може да се изнајми велосипед на Ин и педалата заедно поканува велосипедски патеки Sanibel да одам таму.

Нашата благодарност излегувам Frommer, заедно со покана да не посетите, кога тој доаѓа до Sanibel повторно.

Тагирани со: , ,
Објавено во блог пост

Остави Одговори