Западниот ветер Ин Сезонски планираната стапка

Seasonal Цените се засновани на видот на собата, датум и должината на планираниот престој.

Премиерот сезона (1 февруари, 2013- 15 април 2013 година)
$ 265 до $ 369

Оф-сезона (16 април 2012- 31 јануари, 2013)
$ 121 до $ 240

Кликни тука за да книга онлајн


Сезонски

Сега за Мали печатење!

 • Сите цени се со еден или двајца
 • 3 и 4 возрасни во соба - 25 $ секој ден
 • 4 лица максимум по соба
 • Јасли се бесплатни - $ 15 на ден во тек на-на-начин
 • Стапки се предмет на државните и локалните даноци
 • А депозит еднаква на сместување една ноќ е потребен
 • Депозитите се изгубени за не-шоуа
 • Check-in е после 03:00; Заминување е од 11:00
 • AMEX, Виза, Мастеркард и Откријте прифатени
 • Сите соби се непушачи
 • Жалам, нема миленичиња

Оставете Одговор