Промоции

Двокреветни кревети Соба стапки Почнувајќи од $ 190 на вечер за 5-ноќевање!

Останете помеѓу 4 јануари и 12 февруари за да добијат посебни стапки во текот на топлото време за одмор на вистински Sanibel!

Специјални стапки на располагање во текот на 1/4/15 - 2/12/15. Стапки варираат врз основа на соба тип, датум, и должината на престојот. Намалена соба стапки на располагање само за 5-ноќевање или повеќе.

Кликни тука за да книга онлајн


Од февруари до април, ги искористат предностите на специјални соба стапки Почнувајќи од $ 315 на вечер за 5-ноќевање!

Уживајте Sanibel островот за време на најдобро време од годината! Останете помеѓу 13 февруари и 12 април да добијат специјални цени за време на вашиот престој на Sanibel ТОЧНО!

Специјални стапки на располагање во текот на 2/13/15 - 4/12/15. Стапки варираат врз основа на соба тип, датум, и должината на престојот. Намалена соба стапки на располагање само за 5-ноќевање или повеќе.

Кликни тука за да книга онлајн


Соба Прикажи

Полека оваа пролет со соба стапки толку ниско, како $ 185 / night во Вест Ветер Ин!

Пролет е совршено време за да уживате во убави Sanibel Остров. Останете помеѓу 13 април и 24 мај и книга вашиот простор за толку ниско, како $ 185 / ноќ!

Намалените стапки на располагање во текот на 4/13/15 - 5/24/15. Стапки варираат врз основа на соба тип, датум, и должината на престојот. Намалена соба стапки на располагање само за 5-ноќевање или повеќе. Понудата се базира на достапност за време на резервација и не може да се комбинираат со било која друга понуда или промоција. Попуст не вклучуваат даноци.

Кликни тука за да книга онлајн

Оставете Одговор