На горната палуба

Нашите костим за капење пријателски покрај базенот бар карактеристики освежувачки пијалоци (вклучувајќи пиво, вино и замрзнати тропски пијалоци), со полно ручек мени, пица и сладолед.

_2973256720 Отвори весник - времето дозволува - од 11:00-20:00.
Ручекот е од 11:30-14:00 секој ден
_3125829100 Придружете ни се за HAPPY HOUR секој петок, во кој музика во живо и половина цена коктели од 5:00-18:30