Другата страна на плажа

Sanibel Саутенд - (в) 2006 од страна на Тревор

Повеќето од нас се визуелизира на плажа, како да гледа кон морето. Но, постои уште еден поглед на плажа Sanibel. Тоа се гледа во тоа од еден брод на Заливот.

За среќа, Sanibel Captiva-Power ескадрила е таму да се гледа. (Фото учтивост на моќта на ескадронот)

На Sanibel Captiva плови и моќност ескадрила е дел од пловењето семејство се состои од околу 60.000 членови и 450 ескадрони на САД Моќ Squadrons® (USPS®). Како дел од своите напори да се промовира безбедно пловењето, ескадрила сега го прави на сите курсеви и работилници отворен за јавноста на Sanibel Остров.

Покрај тоа што е на располагање брзо кога постојат брод итни случаи, локалната власт ескадрила, исто така, нуди морските временската прогноза преку тоа е веб-сајт. Духот на моќта на ескадронот е многу во согласност со ставот на ТОЧНО Sanibel

Sanibel и западниот ветер Ин сме привилегирани да имаат Sanibel Captiva-Моќта на ескадронот гледа преку нашата плажа пред и пошироко.


Објавено во блог пост

Оставете Одговор