Најчесто поставувани прашања: Најчесто поставувани прашања

П: Колку соби се потребни пред да може да се квалификува за групата статус?
А: Мора да се резервира најмалку 30 соба ноќи комбинација помеѓу сите соби. (На пример: ако книга 5 соби за 6 ноќи, вкупниот комбинација ноќи би бил еднаков на 30 соба ноќи)

П: Што е со големина / капацитет на вашата сала за состаноци?
А: Нашите конференциска сала содржи употребливи 921 квадратни метри на просторот. Во собата можат да се сместат до 70 луѓе во режим на состанок или 50 луѓе за време на оброк. Покрај тоа, постојат посебни тоалети за мажи и жени.

П: Дали можеме да донесеме во надвор од продавачите?
О: Да, може да се донесе во фотографи, officiants, музичари, надвор угостители, звучници и florists. Вие ќе треба да ни обезбеди со своја листа на добавувачи и нивните контакт информации. Депозити може да се бара за употреба на некои надвор од продавачите.

П: Колку е голем опција?
А: Имаме 103 гости соби сместени на 7,5 хектари на Sanibel Остров со 500 метри од плажа Залив лице. Зимскиот има голем загреан базен, тениско игралиште, базен kiddie, компјутерски центар, целосна услуга ресторани, покрај базенот бар, конференциска сала, sundecks, хазартна играше судовите и Koi езерце.

П: Дали треба да платат депозит?
А: Откако датуми се задржани, депозит ќе биде потребно да се одржи вашата соби. А посебна депозитот ќе бидат потребни за приватни угостителски настани.

П: Што е кодекс на облекување на островот?
А: Остров одморалиште повик носат.

Оставете Одговор