Ин

_5201790462_8564969894

Ветер Запад Ин е мирна плажа пред одморалиште на 500 метри на бомбардирањето плажа.

Избор на соби вклучува стандардни соби со градина или Залив пати; и соби со kitchenettes, со градина или Залив пати. Уживајте појадок, ручек и вечера * во нашата Нормандија море паб; или оди на повик со храна и пијалаци во нашата покрај базенот бар.

Бидете сигурни да се провери нашата сезонски промоции .

Пливаат, школка и шетаат нашата бескрајна плажа. Прават кругови во нашиот голем загреан базен; релаксираат во нашата покрај базенот бар и чадор-засенчени маси и столови. Играат тенис и хазартна играше или вложување надвор site.Sanibel Островот е дом на светски познатиот Динг Дарлинг национален природен резерват на Бегалец, отворено рекреација, театарски сали, шопинг, јадење и историски атракции.

Море Не се дозволени на Западот Ветер Ин, но интернат може да се најде во близина.

* Отворете на вечера во текот на сезоната

Остави Одговори