Денот на благодарноста во Вест Ветер Ин

NormandieSeaside Западниот ветер Ин гости во текот на благодарноста имаат посебен третман на чекање! Вие ќе бидете во одење растојанија во голема ресторан служи на благодарноста.

Ние сме зборувам овде, од. Тие ќе служат 15:30-07:30 на Денот на благодарноста.

Резервации се потребни на оваа високо-побарувачка празник - ве молиме јавете се Ext. 310.

Се надевам дека ќе се видиме таму! Сите ние имаме толку многу да биде благодарен за тоа.

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост