Море паб Нормандија за

Придружете ни се за појадок, ручек и вечера; фустан е одморалиште повик.

Појадок се служи од 08:00-11:30 секој ден; занатски чаеви, Колумбо кафе, свежо овошје, јајца Фиренца и орехов палачинки
Кликни тука за појадок мени

Ручекот е од 11:30-14:00 секој ден; сендвичи, обвива и салати
Кликни тука за ручек Мени

10342885_788899931129787_2549955941395944053_n

Вечера се служи од 17:00-21:00 петок и сабота *
Уживајте во стек, јагнешко и freshest морска храна заедно со убаво вино и коктели.
Кликни тука за вечера мени

Кликни тука за вино Листа

Резервации бара ноември преку мај; 472-1541, лок. 310

* Отворете на вечера во текот на сезоната

Остави Одговори