Блог Архива

Новогодишни честитки од западниот ветер Ин

Како Ханука доаѓа до блиски и Божиќ сезона хитови треска теренот, сите ние во западниот ветер Ин сакате среќни празници. Може голема радост дојде до вас во овој возвишен пат година.

Тагирани со: , ,
Објавено во блог пост