Блог Архива

БИГ уметности 2013 доаѓа!

Кога луѓето слика "рај", тие не мислам само на ниша дланки, примамливата плажи и тропски пијалоци со пластични чадори. Тие се замисли место со многу генерално пријатни искуства. Западниот ветер Ин има брава на дланките, на ...

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост

Sanibel летен камп

Летен камп на Sanibel - Лето уметност Камп, дека тоа е. Ова е одличен начин да се задржи младите креативно активен, а училиштето е надвор. Треба да започнат на 3-ти јуни и ја стартувате секоја недела преку 26 јули - со ...

Тагирани со: , ,
Објавено во блог пост