Секси Sanibel

Жал ми е за малку експлицитен "душманке во насловот.

Но, тоа е важно. Читателите билтени има име на плажите на Форт Маерс и Sanibel нејзината 9-ти најсекси место за одмор.

Од Sanibel плажи се најдобри, и Западот Ветер Ин е ТОЧНО Sanibel , со тивок плажа ... добро, ти знаеш каде ова се случува.

Благодарение читателите билтени

Објавено во блог пост

Остави Одговори