Угостителските

_59853106312 Внимателен персонал западниот ветер Ин е среќен да ви помогне со било кој тип на собир, големи или мали, од состаноците на собири и прослави.

Повеќе од оброците

Приватен оброк услуга може да се организира за групи од 20 до 60 гости. Размислете:

  • Снек олеснувања за било која големина група - во секое време од денот; вклучувајќи и бескрајни кафе, мраз ладно пијалоци, свежо исцеден сок од портокал и бели печива
  • Buffets или brunches
  • _2063552404 Poolside скара
  • Коктели и предјадења
  • Елегантен шест разбира вечери
  • Индивидуалните кутија ручеци за вашиот остров авантури

Ве молиме контактирајте ја нашата група продажба канцеларија на 800-824-0476 или да напишете sales@westwindinn.com за детални информации за нашите објекти, сместување, угостителски и други персоналните услуги.

Оставете Одговор