Вкусот Sanibel на острови

Продолжување на "Битката на вкусови" ...

2013 вкус-logo На 32-та Вкусот на острови е закажана за недела, 10 Ноември од 11а - 4p на дините Golf & Тениски клуб.

Sanibel Captiva и за "Најдобра островот настан" се враќа во неговата оригинална место, дините Golf & Тениски клуб. Овој популарен фестивал ќе го прослави својот 32 година со најдобрите на храна и забава, како што ја подига свеста и финансиска поддршка за Клиниката за рехабилитација на дивиот свет (CROW). Удар назад и да се релаксираат со одлична храна и ладни напитоци, а земајќи во музичка забава од некои од најдобрите бендови нашата област е!

За повеќе од три децении, островот ресторани доаѓаат заедно за да се стави нивната кујна на тест во вкусот на фестивалот Острови. Многу различни дегустации на храна ќе бидат понудени, сигурни да се молам секој непцето. Еден локален славна личност жирито ќе одлучи кој ресторан ќе победи "Вкусот на вкусот", додека "Народна Избор" наградата ќе бидат избрани од страна на присутните апетити.

Услови за прием: 5 $ возрасни, деца 12 и под се бесплатни
Храна и пијалаци билети се продаваат одделно
Посетете www.tastesanibelcaptiva.com за повеќе информации.

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост