Сакана Херб Штраус театар Sanibel на

HerbStraussTheater

Ако светот беше формирана од страна на "биг бенг", тоа мора да е смешен почеток. Тоа е она што на креаторите на "Биг Бенг", музичко на големата уметност Херб Штраус театар ќе ве остават размислување. Шоуто, напишана и компонирана од Бојд Греам и Jed Feuer, се отвора на 11 април и игра преку 3 мај, 2014 година Тоа беше првично се врши од страна на креаторите Off Бродвеј во Њу Јорк. Приклучи се еден пар на театарски продуценти како што се позајми моден Парк Авенија стан да се обиде да ги убеди инвеститорите да го поддржат новиот производство со милиони долари. Како и сите постојки се извлече, станот е одбележана и публиката се третира на чукнат вечер на забава.

Постои премиерата прием во 19:00. Шоу настапи се во 8:00 навечер, со две matinees на 14:00 на 16 април и 23 Влезот е $ 42 за возрасни и $ 5 за деца и студенти. За резервации и информации, јавете се на 239-472-6862 за време на благајните часа.

Билката Штраус театар е зимзелен начин, од спротивната страна на Sanibel Заедница куќа. Од вашиот Западна Ветер Ин Брегот сместување , следете Залив диск да Tarpon Беј патот, се сврти лево на Tarpon Беј да зимзелен начин, тогаш правото да Dunlop Стрит. Театарот е на вашиот лево.

Објавено во блог , блог пост