Sanibel саем Шел

Годишната Sanibel саем Шел започнува на 1 март и завршува 3 март Тоа е голем настан за секого, но посебно за собирачи школка. http://www.shellabration2012.com/ има повеќе информации.

Тоа е за како голема зделка што се случува на Sanibel. Колектори школка покаже од страна на илјадници да чешел плажите за гранати и да видиме што другите колектори мора да покаже за нивните напори.

Некои од најдобрите гранатирање се случува овде на нашата тивка плажа. Тоа е дел од она што ние го нарекуваме ТОЧНО Sanibel искуство {линк до почетната страница].

Се разбира, ако гумата од Sanibel деградирам, се малку премногу песок со гранатирање и сакаат да се релаксираат во нашата загреан базен, [линк до базен сцена] ќе се чека за вас. Можете дури да нарачате освежителен пијалок на нашиот базен палубата бар. Ставовите на Заливот [линк до заливот поглед сцена] се прекрасни.

Саемот ќе се одржи во Центарот на Заедницата, на зимзелен начин, кој е лесно да се дојде до со автомобил или велосипед кој ние среќно ќе може да се вработи во Вест Ветер Ин.)

Објавено во блог пост

Остави Одговори