Вести од западниот ветер Ин е омилен национален природен резерват на Бегалец: "Динг" Дарлинг

Ако, ќе биде во посета на Sanibel од сега па до 7 јуни, треба да се планираат дека Индиго трага, меѓу надомест кабина и крос насипот, и дивиот свет Образование Форуми е затворена за да се овозможи кршен школка асфалтирање. Тоа ќе биде повторно отворена во саботата, 7 јуни, за национална Траги ден.

На добра вест пред, нов "хендикеп лифт" е инсталиран да им служат на оние кои сакаат да ја посетат Оставени и едукативен центар и се оспорени од страна на скали и рампи. Имаше лента за сечење неодамна. Гости на Sanibel Вест Ветер Ин , ќе најдете дека "Динг" Дарлинг држи
IndigoTrail знакот добивање на подобро, како причина да се биде на Sanibel. Овие подобрувања не возбудат, како Точно Sanibel искуство, а најблиските Брегот на национален природен резерват на Бегалец. Ние сме благодарни за работата на Бегалец управување, вклучувајќи Павле Tritiak, Бегалец менаџер, и членовите Динг Дарлинг општество, како што се земјите во пензија одбор, Мерилин Kloosterman.

Објавено во блог