Музејот Предавање Серија Карактеристики Nudibranch Разговор

Nudibranch Некогаш сте слушнале за Nudibranch?

Тоа веројатно не е она што мислите ... Тоа е школка, без лушпа. Всушност, Nudibranches се школка помалку мекотели.

Џојс Matthys ќе се претстави со предавање за овие извонредни суштества на Школка Музејот на Bailey-Метјуз на 8 февруари 2013 година како дел од "Петок паузата во музејот" серија. Matthys е основачки волонтер во музејот, и е одговорен за два видео документарни филмови кои посетителите на музејот види секој ден.

За повеќе информации, посетете ја www.shellmuseum.org или јавете се на Дајан Томас во (239) 395-2233 . Контактирајте западниот ветер Ин за резервација да биде на Sanibel овој викенд. Потоа пред и по информативни предавања, шеф на плажа и да се најде свој школки - по живо станарите испразнет, ​​те молам. Во живо гранатирање на Sanibel е нелегално.

Објавено во блог пост