Тие не сакаат во Мајами

Бим Дарлинг Влегување Пријавете (1) Тие не сакаат во Мајами. И не само за нашите Sanibel плажа, што е доволна причина, се разбира.
Автор Робин Soslow пишува во Мајами хералд за патување во Sanibel и на нашите омилени национален природен резерват на Бегалец "Динг" Дарлинг. Soslow е практично екстатично за гледање roseate spoonbills собираат во "Динг".

Поентата е направена дека дури и кога дождот dampens ентузијазам за спектакуларен Sanibel плажа, има многу забава. Од "Динг" на Фондацијата за конзервација, со активностите на дивиот свет рехабилитација на врана, да светски познатиот Bailey-Метјуз Шел музеј, па дури и ноќен живот е магично., Таа се реализира како темно и ѕвезденото небо, незагадени од страна на урбаните светла.

Се разбира, знаеме ова на Sanibel Вест Ветер Ин плажа одморалиште. Ние постојано се фали на убавините и предностите на нашиот остров рај. Како најблиска плажа одморалиште во близина на "Динг" Дарлинг и атракции во близина на Сан-Кап патот, ние се привлечат илјадници посетители кои се подели своето време помеѓу школка собирање на плажа и собирање на спомените на други места на нашата бриз-лековит Залив островот.
Тоа е малку чудно што имаме толку многу фанови од Мајами, Тампа, Орландо и други citified места во Флорида. Ние ги поздравуваме ентузијастички. Сите ние сме сонцето љубовници. Нашето Сонце е само малку полесно да се сакаат.

Објавено во блог