LEE COUNTY поддржува туризмот

Сите на Sanibel активно ги поддржува и промовира туризмот. Посетителите на западниот ветер Ин не само што се крвта на нашиот живот, но, исто така, некои од нашите најдобри пријатели. Ние скапо сакам да те видам секоја година.

Овој дух на гостопримство не е ограничена на Sanibel. По сите мора да се добие тука и најверојатно ќе го напушти островот на едно време или друг за исклучување остров настан или екскурзија.

Значи LEE COUNTY има награди програма која ги препознава и оддава признание на членовите на туристичката индустрија во земјата, кој им служи на гостите со дела и ставови подалеку од она што се очекува. Таа се вика на награди е, именувана по Ли Оставени и прв Извршен директор конвенција Бирото, Елејн Меклафлин.

Ако се сервира од страна на некој од Sanibel, или уште подобро, во западниот ветер Ин, кој е олицетворение на вистинската Sanibel искуство во својата внимание на вашите потреби, размислете за номинација нив за Е награда.

Еве каде можете да дознаете повеќе во врска со тоа . или е-пошта sbehr@leegov.com .

Ние сме многу голем на овие награди, бидејќи тие поттик дури и најдобрите од нас да се обиде малку потешко, се направи малку повеќе, и сите победи. Затоа ве молиме да направите белешка да се препознае луѓе кои се однесуваме кон вас и со номинација.

Објавено во блог пост

Оставете Одговор