Ж "Динг" Мил мој закажани Повторно отворање

Само во времето за Динг Дарлинг денови , флора и фауна, засолниште диск ќе биде повторно отворена на 1-ви октомври со големото повторното отворање прослава. Уредот е repaved за неспокојот транзит од страна на возачите и велосипедисти. Ајде надолу! Уживајте во настанот и да ги искористат предностите на западниот ветер Ин е посебна сместување се занимава .

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост