Одмор Честитки од Западна Ветер Ин

Како Ханука доаѓа до блиски и Божиќ сезона хитови треска теренот, секој од нас во Вест Ветер Ин сакате среќни празници.
Може голема радост дојде до вас во овој возвишен пат година.

Тагирани со: , ,
Објавено во блог пост