Добри вести за Западна Ветер Ин Велосипедисти

Како најблиска Sanibel Брегот на засолниште, Западна Ветер Ин е возбуден од веста дека Ж "Динг" Мил мој национален природен резерват на Бегалец ќе понуди два дена за слободен пристап до дивиот свет драјв време Динг дена.

црвено-bike_2 За да го прослават национален природен резерват на Бегалец недела, Sanibel е "Динг" Мил мој национален природен резерват на Бегалец ќе се отвори со бесплатен влез за подобрување на дивиот свет се вози на два дена за време на "Динг" Дарлинг Денови за оваа година. Покрај тоа, во петок, 25 октомври, еден ден на диск нормално ќе биде затворена, тој ќе биде отворена за велосипедисти и туристите само, освен за посебни трамвајски тури. (Трамвај патниците добиваат 25% попуст на тој ден и цела недела долго, 21-26 октомври. Возрасни $ 9,75. Децата $ 6.)

Ова е особено добра вест за Западен Ветер Ин гости кои можат да изнајмат велосипед во одморалиштето да се прошетаат на погодно растојание до Бегалец.

Следниот ден, сабота 16 октомври, прием на дивиот свет драјв е преведен коловозни, како и велосипед и нога сообраќај. Тоа е конзервација уметност ден, со слободен, две-час Фотографија Трамвај турнеја заминување на 15:00 Резервации се препорачува на 239-472-8900.

Но, прво, во неделата, 20 октомври, уредот ќе биде отворена за бесплатно за сите. Тоа е презакажана "Динг" Денови "тргнаа Семејство Забава ден. Покрај тоа, Tarpon Беј Истражувачите (TBE), рекреација концесија на засолниште, е нуди бесплатно раскажани 60 минути трамвај патувања на диск на прв дојден основа на оние кои се регистрирате тој ден.

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост