Форт рок музички фестивал

Сакаме имаат MLB тимови завршат својата пролетта обука во југозападна Флорида. Тоа е настан за љубителите на Бостон, Минесота и тимови за посета тие играат. А тука се и дополнителни бенефиции од тоа да имаат места пролетта обука. Еден доаѓа во април 14. Тоа е Форт рок музички фестивал на JetBlue парк.

Форт рок музички фестивал Ова се падна како најголема рок Југозападна Флорида фестивалот. На законот се потомците, 3 врати долу, Стоун кисело, Папа Роуч, Volbeat, во овој момент, избега на судбината, уред, Поп злото, Инаку, начин на размислување Еволуција и повеќе, се појавува на две фази. Билети и информации се достапни на FortRockFestival.com .

Април е одлично време да се биде овде и Западот Ветер Ин има соби на располагање пред и по фестивалот. Посетете ја нашата веб-страница да се резервира .

Тагирани со: , , , ,
Објавено во блог пост