Ветер Запад Ин - Билтени

Добредојдовте на нашата тромесечен билтен архива.

Кликни тука за да се регистрирате за нашите Квартален билтен

Секој билтен ќе ги ажурира со сите промени, промоции и други вести од околу Западна Ветер Ин.

Секој квартал се селектира еден запис од нашите лотарии натпревар на нашиот веб сајт.
Среќниот добитник добива слободен една недела престој (надвор од сезона) во Западна Ветер Ин.

Пролет 2014

Зима 2013

Паѓаат 2013

Лето 2013

Пролет 2013

Зима 2012

Паѓаат 2012

Лето 2012

Зима 2011

Остави Одговори