Западниот ветер Ин Билтен

Игра Услови и правила: Само еден запис дозволено по e-mail адреса во секој даден квартал. (Јануари / февруари / март, април / мај / јуни, јули / август / септември, октомври // ноември / декември). Дупликат записи ќе се очисти. Учесниците мора да биде 21 години или постари. Претходните добитници не се подобни да победи повторно. Слободен недела вклучува 7 ноќевања во базенот поглед гостинската соба во Вест Ветер Ин, врз основа на простор на располагање, од 1 мај до 20 декември било каков транспорт обвиненија, или трошоци за храна и пијалаци, додека во западниот ветер Ин, не се вклучени и се лична одговорност на победникот. Победник мора да го извести западниот ветер Ин (wwinn@WestWindInn.com) дека тој / таа има добиено известувањето за победа влез во рок од две недели од известени. Наградата не е пренослива, не може да се комбинира со било кој други награди, понуди или промоции и мора да се искористи во рок од 24 месеци се доделени. Победниците ќе бидат известени преку електронска пошта на адреса за да се регистрирате. Неуспехот да се прочита вашата e-mail може да доведе до поглед на објавата. Ако не можете да стигнете преку е-маил, ние го задржуваме правото да доделува наградата на друг учесник. Наградата нема кеш вредност.