Групи

canstockphoto8037943

Имаме 500 ФТ. На славните Залив проби, заедно со 103 соби за гости, конференциски / настан соба, целосна услуга ресторани и угостителски services.Our 7,5 хектари вклучуваат голем загреан базен со покрај базенот бар, kiddie базен, тениски игралишта, sundecks, хазартна играше судовите и Koi езерце.

Ова е совршен за поставување на вашиот незаборавен настан.

Внатрешен и надворешен свадба и приемот избори вклучуваат покрај базенот на палубата, од страна на плажа или во Нормандија крајбрежен паб.

Микс Бизнис со задоволство во Вест ветрот.

canstockphoto16990437

Нашите конференциска сала има 921 употребливи квадратни метри на просторот, што може да се организира за да се задоволат потребите на вашата банкет, настан или состанок. Тоа удобно сместени 26 во "У" облик поставување; или до 70 театарски стил. Откако датуми се утврдени, депозит ќе се бара да се одржи вашата соби. А посебна е потребен депозит за приватни угостителски настани.

За група резервации

Гостите кои се резервира најмалку 30 ноќи (во комбинација помеѓу сите соби) се квалификува за група статус. На пример, ако книга 5 соби за 6 ноќи, вкупниот комбинација ноќи би изнесувала 30 соба ноќи.

Остави Одговори